Bakıda ilk dəfə olaraq çörəyin faydaları və düzgün istifadə olunması qaydaları haqqında tədbir keçirilib.
Diyetoloq-nutrioloq Leyla Zülfüqarlı Azərbaycanda fəaliyyət göstərən Alman çörəklərinin əvəzolunmaz məkanı sayılan BrotHaus-da təşkil olunan “Sağlam Çörək” adlı faydalı tədbirdə çörəyin qida rasionumuzda olan miqdarı, sağlamlıq üçün nə qədər normada qəbul edilməsi qaydalarından danışıb. Tədbir zamanı qonaqlar qlütensiz çörəklərin dadına baxıb, interaktiv olaraq sual-cavab sessiyasında iştirak edib.
Qeyd edək ki, Brothaus 2010-cu ildən etibarən Azərbayanda fəaliyyət göstərir və Alman çörəklərinin, şirniyyat və tortlarının satışını həyata keçirir. Almaniyada istehsal olunan məhsullar xüsusi nəqliyyat vasitəsi ilə Brothaus Çörək Evinə çatdırılır. Brothaus`da müxtəlif çeşidlərdə ənənəvi üsullarla hazırlanmış çörəklər, hər zövqə və damaq dadına uyğun müxtəlif növ tortlar müştərilərə təqdim olunur. Mağazamızda diabetlər üçün də çörək və tort növləri əldə edəedə bilərsiniz. Bütün məhsullar beynəlxalq standartlara cavab verən texnologiyalar əsasında, ən keyfiyyətli inqrediyentlərdən hazırlanır, məhsulun təhlükəsizliyinə və yüksək kefiyyətinə zəmanət verilir. İstehsal prosesində ənənəvi istehsal metodlarından və tam təbii xammaldan istifadə edilir. Məhsullar həmçinin Azərbaycan Respublikasının Səhiyyə Nazirliyi, standartlaşdırma, Dövlət Agentliyi Tərəfindən yoxlanılaraq müvafiq sertifikatar verilir. Brothaus təqdim etdiyi yüksək keyfiyyətli məhsullar, müştərilərə göstərilən səviyyəli xidmət ilə çörəkbişirmə sahəsinin danılmaz lideridir.
Frame Partnership Club